Обосновани Футболни Прогнози

Емполи - Сампдория

16 Януари 2023 - 21:45
Емполи
Сампдория
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да се спра на срещата между съставите на Емполи и Сампдория от поредния кръг на сезона в Италия в турнира Серия А. Адзурите излизат срещу противниковия футболен отбор на Сампдория на Стадио Карло Кастелани.

Накратко малко факти и статистика за днешния мач:

Емполи

Домакините от Емполи се намират на 14-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 19 точки, събрани след 4 победи, 7 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 17 срещи имат голова разлика 15-22. На собствения си терен Адзурите е играл 8 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 8 попадения във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Емполи имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Сампдория

Гостуващият състав на Сампдория заема 19-то място в класирането с актив от 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 12 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 17 срещи има отрицателна голова разлика 8-30. Далеч от дома отборът има 8 двубоя досега, в които има 2 победи, едно равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 6-15.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Самп има в актива си една победа и 5 загуби, при голова разлика 2-12.

Емполи - Сампдория - директни мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, отборът на Емполи има записанa една победа, отбора на Сампдория има спечелени 3 успеха, а в 1 среща двата противника са завършили наравно, при обща голова разлика 4-10. В предишните 2 мача у дома срещу състава на Самп, футболистите на Емполи нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 поредни равенствa в шампионата на Италия, а на своя стадион е с 2 победи.

Отборът на Сампдория допусна загуба в предишната си среща в Италия, а при визитите си постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.