Обосновани Футболни Прогнози

Шоле - Ред Стар Париж

6 Януари 2023 - 20:30
Шоле
Ред Стар Париж
Прогноза: 2
Коефициент: 1.96
1 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболистите на Шоле и Ред Стар Париж от поредния кръг на футболното първенство от Франция - Лига Национал.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Шоле

Футболистите на отбора домакин заемат 8-ма позиция в класирането с 22 точки, от 5 победи, 7 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 15 срещи имат положителна голова разлика 19-16. Пред собствените си предани почитатели Шоле е играл 8 двубоя до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и нито една загуба у дома, реализирал е 11 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Шоле има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 7-6.

Ред Стар Париж

Отборът на гостите от Ред Стар Париж е на 4-та позиция в таблицата с актив от 25 точки, от 6 победи, 7 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 15 двубоя е реализирал 19 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 10 гола в мрежата си. При гостуванията си съставът е играл 8 срещи досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и нито 1 загуба навън, реализирал е 11 попадения във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 3 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал футболистите на Ред Стар Париж са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 9 гола и са допуснали 2 гола от противниковите футболни тимове.

Шоле - Ред Стар Париж - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата тима, Шоле няма записана нито 1 победа, а отбора на Ред Стар Париж има постигнати 5 успеха, при обща голова разлика 3-12. В предишните 2 мача пред своите почитатели срещу Ред Стар Париж, футболистите на Шоле нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Шоле допусна поражение в последната си среща в Франция, а на своя стадион е с 2 поредни ремита.

Тимът на Ред Стар Париж постигна равенство в последната си среща в първенството на Франция, а при визитите си има победа в последния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.96 Резултат: 1 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.