Обосновани Футболни Прогнози

Болоня - Специя

27 Януари 2023 - 19:30
Болоня
Специя
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
2 - 0
позната футболни прогнози

За днес ще дам прогноза за футболния двубой между футболните тимове на Болоня и Специя от поредния кръг на текущият сезон в Италия в Серия А. Футболистите на Болоня излизат срещу Специя на домашния си стадион Ренато Дал Ара.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен двубой:

Болоня

Играчите на домакините от Болоня са 12-ти в класирането с общ актив от 23 точки, натрупани след 6 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи имат отрицателна голова разлика 24-30. На домашна сцена Болоня има 10 мача до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 14-9.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Болоня са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-11.

Специя

Отборът на гостите от Специя е на 15-та позиция в класирането с 18 точки, събрани след 4 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя е вкарал 17 попадения и е позволил да му отбележат 30 попадения в своята мрежа. Навън съставът е играл 9 срещи, в които има 2 победи и 7 загуби, при обща голова разлика 4-16.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Специя са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6 вкарани и 6 получени гола.

Болоня - Специя - преки мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, Болоня е спечелил 3 победи, тима на Специя не е спечелил нито една победа, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 11-6. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Специя, Домакините от Болоня имат 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Болоня постигна реми в последния си мач в първенството, а на собствения си терен постигна реми в последната си среща.

Отборът на Специя има поражение в последната си среща в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.