Обосновани Футболни Прогнози

Верия - Македоникос

5 Януари 2023 - 15:15
Верия
Македоникос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между тимовете на Верия и Македоникос от поредния кръг на първенството в Гърция в Супер Лига 2. Треньора на домакините извежда на Верия своите играчи срещу Македоникос.

Факти и данни за предстоящата среща:

Верия

Футболистите на домакините от Верия са 10-ти в класирането със събрани 10 точки, събрани след 2 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 срещи са отбелязали 9 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 10 попадения в своята мрежа. У дома тимът има 4 срещи до момента, в които има една победа, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 4 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 6 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Верия имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Македоникос

Гостуващият тим на Македоникос се намира на 7-мо място във временното подреждане с 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя има голова разлика 7-4. Далеч от дома тимът е изиграл 3 срещи, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още са без победа навън, като все още не е реализирал нито един гол в противниковата врата и е позволил да му отбележат 3 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига 2 съставът на Македоникос е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 5 гола и са получили 4 гола.

Верия - Македоникос - директни двубои

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Верия постигна победа в последния кръг в Гърция, а у дома допусна поражение в предишната си среща.

Отборът на Македоникос стигна до равенство в последния си мач в шампионата на Гърция, а като гост има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.