Обосновани Футболни Прогнози

Морейрензе - Ещрела Амадора

31 Декември 2022 - 16:00
Морейрензе
Ещрела Амадора
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще се играе срещата от 15-ия кръг на настоящето първенство в Лига Португал 2 на между съставите на Морейрензе и Ещрела Амадора.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Морейрензе

Домакините се намират на върха във временното класиране с общ сбор от 32 точки, от 10 победи, 2 равенства и една загуба от започването на първенството, като в изиграните 13 срещи са успели да реализират 31 гола и са инкасирали 14 попадения в своята врата. У дома Морейрензе е играл 6 срещи, в които има 6 поредни успеха, реализирал е 17 попадения в противниковата врата и е получил 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига Португал 2 отборът на Морейрензе има записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 13 гола и са допуснали 9 гола от противниковите футболни тимове.

Ещрела Амадора

Съставът на гостите от Ещрела Амадора е на 5-та позиция в класирането с актив от 22 точки, записани след 5 победи, 7 равенства и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 13 мача е успял да реализира 19 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 14 гола в своята мрежа. На чужд терен тимът е играл 6 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига Португал 2 отборът на Ещрела Амадора има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9-6.

Морейрензе - Ещрела Амадора - преки двубои

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините стигна до реми в последната си среща в първенството, а на собствения си терен е в серия от 4 последователни победи.

Тимът на гостите е с 2 последователни победи в първенството, а на чужд терен има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.