Обосновани Футболни Прогнози

Ал Хид - Ал Хала

15 Декември 2022 - 19:30
Ал Хид
Ал Хала
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.39
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните отбори на Ал Хид и Ал Хала от 7-ия кръг на шампионата в Висша Лига на Бахрейн.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Ал Хид

Домакините са 8-ми в класирането с 7 точки, от 2 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 мача имат отрицателна голова разлика 6-11. Като домакин съставът на Ал Хид е изиграл 2 мача до момента, в които е записал една победа и 1 загуба, при голова разлика 2-3.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Ал Хид имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали 6 гола и са инкасирали 11 попадения.

Ал Хала

Тимът на гостите от Ал Хала е на 11-то място в класирането със събрани 5 точки, след 5 равенства и 1 загуба от старта на шампионата, като все още няма победа до момента, като в изиграните 6 мача е отбелязал 6 попадения в противниковата врата и е инкасирал 7 гола във вратата си. При гостуванията си тимът е играл 4 двубоя до момента, в които е записал 4 поредни равни срещи, при голова разлика 5-5.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Ал Хала има на сметката си 5 равенства и една загуба и нямат победа, като са разписали 6 попадения и са им вкарали 7 попадения.

Ал Хид - Ал Хала - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Ал Хид е постигнал 3 успеха, отбора на Ал Хала има постигнатa една победа, а в една среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-2. В предишните 2 срещи у дома с състава на Ал Хала, Домакините от Ал Хид имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Ал Хид допусна поражение в последния си двубой в първенството на Бахрейн, а при домакинствата си допусна загуба в предишния си мач.

Тимът на гостите е с 4 последователни равенствa в шампионата на Бахрейн, а далеч от дома е с 4 последователни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.39 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.