Обосновани Футболни Прогнози

Йорк Сити - Солихъл Муурс

13 Декември 2022 - 21:45
Йорк Сити
Солихъл Муурс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
отложен

Прогнозата днес е за футболния двубой между отборите на Йорк Сити и Солихъл Муурс от поредния кръг на текущият шампионат в Национална Лига на Англия.

Накратко факти и статистика за предстоящия мач:

Йорк Сити

Домакините се намират на 15-то място в класирането с 28 точки, записани след 7 победи, 7 равенства и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 23 срещи са реализирали 26 попадения и са допуснали 24 попадения в мрежата си. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели Йорк Сити има 11 срещи, в които има 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 11-13.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Йорк Сити са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали 6 гола и са инкасирали 7 гола.

Солихъл Муурс

Гостуващият състав на Солихъл Муурс е 7-ми във временното класиране с общ актив от 33 точки, след 9 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 21 срещи има положителна голова разлика 35-24. Навън отборът е играл 10 двубоя досега, в които има 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 15-12.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Солихъл Муурс е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в вратата на съперниците си 3 попадения и са инкасирали 8 попадения от противниковите футболни отбори.

Йорк Сити - Солихъл Муурс - директни срещи

В последните 3 играни мача между двата състава, Йорк Сити е спечелил 2 победи, тима на Солихъл Муурс няма спечелена нито 1 победа, а 1 мач е завършил реми, при обща голова разлика 7-2. В предишната среща пред своите фенове срещу Солихъл Муурс, играчите на Йорк Сити са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Йорк Сити има успех в предишната си среща в първенството на Англия, а при домакинствата си постигна равенство в последната си среща.

Съставът на гостите от Солихъл Муурс постигна успех в последния кръг в шампионата, а далеч от дома има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.