Обосновани Футболни Прогнози

Бари - Пиза

4 Декември 2022 - 16:00
Бари
Пиза
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще се състои срещата между футболните отбори на Бари и Пиза от 15-ия кръг на футболния шампионат в Италия в турнира Серия Б. Бари приемат на Сан Никола гостуващия отбор на Пиза.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Бари

Бари се намират на 6-то място в класирането с общ сбор от 22 точки, събрани след 5 победи, 7 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 14 мача са вкарали 22 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 16 попадения в мрежата си. Пред собствените си предани почитатели Бари е играл 6 двубоя досега, в които има една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11-9.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Бари са записали 4 равенства и 2 загуби и са без победа, като са реализирали в мрежата на съперниците си 4 попадения и са получили 7 попадения от играчите на съперниците си.

Пиза

Съставът на гостите от Пиза се намира на 11-то място в таблицата с временното подреждане с 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя е вкарал 24 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 20 попадения във вратата си. Навън съставът има 7 двубоя, в които е записал една победа, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-12.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Пиза има записани 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са реализирали 14 попадения и са получили 8 гола.

Бари - Пиза - преки двубои

В последните 2 сблъсъка между двата тима, отборът на Бари не е постигнал нито една победа, Пиза също няма постигната нито една победа, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 0-0. В последната среща пред своите привърженици срещу Пиза, играчите на Бари нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Бари е в серия от 4 равни срещи в първенството на Италия, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни равенствa.

Отборът на гостите от Пиза постигна победа в предишния кръг в Италия, а като гост е с 3 ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.