Обосновани Футболни Прогнози

Кордоба - Мерида АД

17 Декември 2022 - 19:00
Кордоба
Мерида АД
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 17-ия кръг на настоящето първенство в Испания в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 между футболните тимове на Кордоба и Мерида АД.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Кордоба

Домакините от Кордоба са на първа позиция във временното подреждане със събрани 36 точки, постигнати след 11 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи имат голова разлика 31-13. На домашна сцена съставът е играл 8 двубоя, в които е записал 7 победи и 1 загуба, отбелязал е 18 попадения във вратата на противниците си и е получил 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 играчите на Кордоба имат записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 9 попадения и са допуснали 7 гола от своите съперници.

Мерида АД

Съставът на гостите от Мерида АД е 7-ми в класирането с актив от 24 точки, от 6 победи, 6 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 16 срещи има голова разлика 18-15. На чужд терен съставът има 8 срещи до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-7.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Мерида АД имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 6 гола и са получили 4 гола.

Кордоба - Мерида АД - директни двубои

.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Кордоба допусна поражение в последния си двубой в шампионата на Испания, а на собствения си терен е с 4 победи.

Отборът на гостите от Мерида АД е с 2 поредни победи в Испания, а при гостуванията си постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.