Обосновани Футболни Прогнози

Старс Олимпик д'Абобо - Стела Клуб д'Аджаме

14 Декември 2022 - 17:30
Старс Олимпик д'Абобо
Стела Клуб д'Аджаме
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 13-ия кръг на текущият футболен сезон в Кот д'Ивоар в Лига 1 между Старс Олимпик д'Абобо и Стела Клуб д'Аджаме. Старс Олимпик д'Абобо излизат срещу Стела Клуб д'Аджаме на домашния си терен.

Време е за фактите за предстоящия мач:

Старс Олимпик д'Абобо

Домакините от Старс Олимпик д'Абобо са на 7-ма позиция в класирането с актив от 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи са реализирали 10 гола в противниковата врата и са инкасирали 8 гола в мрежата си. Като домакин Старс Олимпик д'Абобо има 6 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 6 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 тимът на Старс Олимпик д'Абобо е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в вратата на своите съперници 5 попадения и са получили 5 попадения от противниковите футболни състави.

Стела Клуб д'Аджаме

Гостуващият тим на Стела Клуб д'Аджаме е на 15-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 12 срещи има голова разлика 11-11. Далеч от дома съставът е играл 6 срещи досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-6.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Стела Клуб д'Аджаме са постигнали 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 9 получени гола.

Старс Олимпик д'Абобо - Стела Клуб д'Аджаме - преки двубои

В последните 4 двубоя между двата състава, тимът на Старс Олимпик д'Абобо има постигнатa 1 победа, отбора на Стела Клуб д'Аджаме също има спечеленa 1 победа, а в 2 срещи двата отбора не са успели да се победят, при обща голова разлика 6-5. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на Стела Клуб д'Аджаме, футболистите на Старс Олимпик д'Абобо са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Старс Олимпик д'Абобо постигна успех в предишния кръг в Кот д'Ивоар, а у дома има загуба в последната си среща.

Тимът на Стела Клуб д'Аджаме е в серия от 5 поредни поражения в първенството на Кот д'Ивоар, а далеч от дома е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.