Обосновани Футболни Прогнози

Ипсуич - Питърбъро

10 Декември 2022 - 14:30
Ипсуич
Питърбъро
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните отбори на Ипсуич и Питърбъро от поредния кръг на текущият шампионат в Първа Лига на Англия.

Време е за фактите за предстоящата футболна среща:

Ипсуич

Футболистите на домакините се намират на второ място във временното подреждане с 42 точки, след 12 победи, 6 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 20 двубоя имат голова разлика 39-20. Пред собствените си горещи фенове Ипсуич е изиграл 10 срещи до момента, в които е записал 5 победи, 4 равенства и една загуба, реализирал е 17 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Ипсуич имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 12-8.

Питърбъро

Отборът на гостите от Питърбъро заема 6-то място във временното подреждане с актив от 31 точки, записани след 10 победи, 1 равенство и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 срещи е успял да вкара 35 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 25 гола в мрежата си. На чужд терен съставът има 10 двубоя до момента, в които е записал 3 победи и 7 загуби, при обща голова разлика 13-19.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига футболистите на Пош имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са вкарали 9 гола и са получили 8 попадения.

Ипсуич - Питърбъро - директни мачове

В последните 4 изиграни сблъсъка между двата противника, съставът на Ипсуич няма нито 1 победа, състава на Питърбъро има записани 3 победи, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 4-9. В последните 2 срещи пред своите фенове с Питърбъро, Домакините от Ипсуич нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Ипсуич записа реми в предишния кръг в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни равенствa.

Съставът на гостите е с 3 последователни загуби в шампионата на Англия, а на чужд терен е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.