Обосновани Футболни Прогнози

Унионистас де Саламанка - Алкоркон

6 Декември 2022 - 13:00
Унионистас де Саламанка
Алкоркон
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
2 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък от поредния кръг на сезона в Испания в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 между футболните състави на Унионистас де Саламанка и Алкоркон.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Унионистас де Саламанка

Унионистас де Саламанка са 15-ти в таблицата с общ сбор от 16 точки, натрупани след 3 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя са отбелязали 12 гола в противниковата врата и са получили 16 попадения в своята врата. Пред своите горещи привърженици Унионистас де Саламанка е играл 7 мача, в които има 2 победи, 4 равенства и една загуба, отбелязал е 7 гола в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 футболистите на Унионистас де Саламанка са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-5.

Алкоркон

Гостуващият състав на Алкоркон се намира на второ място във временното класиране с 30 точки, постигнати след 9 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 14 мача е вкарал 22 гола във вратата на противниците си и е допуснал 10 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 7 мача до момента, в които има 4 победи, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 9 попадения във вратата на противниците си и е получил 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 съставът на Алкоркон има на сметката си 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 3 гола.

Унионистас де Саламанка - Алкоркон - директни срещи

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Унионистас де Саламанка стигна до равенство в последния си мач в шампионата, а на своя стадион постигна реми в последната си среща.

Съставът на Алкоркон постигна равенство в последния кръг в първенството на Испания, а като гост е в серия от 3 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.