Обосновани Футболни Прогнози

Норич - Рединг

30 Декември 2022 - 21:45
Норич
Рединг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 26-ия кръг на шампионата в Чемпиъншип на Англия между футболните тимове на Норич и Рединг.

Ето и информацията за днешната среща:

Норич

Домакините от Норич са 10-ти във временното подреждане с 35 точки, натрупани след 10 победи, 5 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 24 срещи са отбелязали 31 попадения във вратата на съперниците си и са получили 27 гола в мрежата си. У дома Канарчетата има 12 срещи, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 18 гола във вратата на своите гости и е допуснал 14 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип футболистите на Норич са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Рединг

Съставът на гостите от Рединг е 12-ти в таблицата с актив от 35 точки, след 11 победи, 2 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача е вкарал 28 попадения и е получил 34 попадения в собствената врата. Като гост съставът е изиграл 12 мача, в които има 3 победи, едно равенство и 8 загуби, реализирал е 10 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 22 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип футболистите на Кралете са записали 3 победи и 3 загуби, като са вкарали 8 гола и са им вкарали 9 попадения.

Норич - Рединг - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата съперника, съставът на Норич има постигнати 3 победи, състава на Рединг не е записал нито една победа, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 11-6. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели с тима на Рединг, играчите на Норич са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Норич е с 2 поредни загуби в Англия, а на собствения си терен е в серия от 2 загуби.

Отборът на гостите от Рединг има победа в последния кръг в шампионата на Англия, а като гост има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.