Обосновани Футболни Прогнози

Волос - АЕК Атина

28 Декември 2022 - 19:30
Волос
АЕК Атина
Прогноза: 2
Коефициент: 1.50
0 - 4
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между тимовете на Волос и АЕК Атина от 15-ия кръг на футболния сезон в Гърция в Супер Лига.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Волос

Домакините от Волос се намират на 5-то място в класирането със събрани 25 точки, след 7 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 14 срещи имат голова разлика 21-19. На домашна сцена Волос е играл 7 мача, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 12-11.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Волос имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 11 получени гола.

АЕК Атина

Гостуващият тим на АЕК Атина е втори в класирането с актив от 32 точки, натрупани след 10 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи е вкарал 26 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 5 гола в собствената мрежа. На чужд терен тимът има 7 мача, в които има 4 победи, 2 равенства и една загуба, отбелязал е 11 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 3 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на АЕК Атина имат записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 11-1.

Волос - АЕК Атина - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата тима, тимът на Волос е спечелил 3 победи, тима на АЕК Атина е спечелил една победа, а 1 среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 7-6. В предишните 2 срещи на своя терен срещу АЕК Атина, играчите на Волос са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Волос постигна равенство в предишната си среща в първенството, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Тимът на АЕК Атина има успех в последната си среща в първенството на Гърция, а далеч от дома е в серия от 2 поредни ремита.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.