Обосновани Футболни Прогнози

Теута - КФ Тирана

16 Декември 2022 - 16:45
Теута
КФ Тирана
Прогноза: 2
Коефициент: 1.62
1 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе сблъсъка между съставите на Теута и КФ Тирана от поредния кръг на шампионата в Суперлига на Албания. Футболистите на Теута излизат срещу играчите на КФ Тирана на Нико Дована.

Информацията за предстоящия двубой:

Теута

Теута заемат 10-та позиция в класирането с актив от 11 точки, събрани след 2 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя са успели да отбележат 8 гола и са получили 18 попадения в мрежата си. На домашна сцена Теута е играл 6 мача, в които има 3 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 3-8.

В последните си 6 официални срещи в Суперлига играчите на Теута са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-8.

КФ Тирана

Гостуващият тим на КФ Тирана е на второ място в таблицата с временното класиране с общ актив от 25 точки, от 7 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 13 двубоя има положителна голова разлика 23-8. При гостуванията си тимът е играл 6 двубоя, в които е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба навън, при голова разлика 6-1.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на КФ Тирана е записал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 10-2.

Теута - КФ Тирана - преки мачове

В предишните 5 играни мача между двата съперника, Теута няма записана нито една победа, отбора на КФ Тирана има постигнати 4 успеха, а в една среща двата тима са завършили без да излъчат победител, при обща голова разлика 4-12. В последните 2 срещи на своя стадион с тима на КФ Тирана, играчите на Теута нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините постигна победа в предишния си двубой в Албания, а на собствения си терен е с 3 загуби.

Тимът на гостите има успех в последната си среща в шампионата, а далеч от дома постигна равенство в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.62 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.