Обосновани Футболни Прогнози

Пирамидс - Ал Итихад Александрия

27 Декември 2022 - 17:00
Пирамидс
Ал Итихад Александрия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.63
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между съставите на Пирамидс и Ал Итихад Александрия от 10-ия кръг на настоящият футболен шампионат във Висшата Лига на Египет.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Пирамидс

Пирамидс са 5-ти в класирането с 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя имат положителна голова разлика 11-6. На домашна сцена Пирамидс е изиграл 4 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 6-1.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Пирамидс са постигнали 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 5 гола.

Ал Итихад Александрия

Съставът на гостите от Ал Итихад Александрия е 4-ти във временното подреждане с общ актив от 18 точки, след 6 победи и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 9 двубоя има голова разлика 10-7. На чужд терен отборът има 4 мача, в които е записал 2 победи и 2 загуби, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Кралят на града имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 6 гола.

Пирамидс - Ал Итихад Александрия - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, тимът на Пирамидс има спечелени 3 победи, а състава на Ал Итихад Александрия е спечелил 2 победи, при общо голово съотношение 7-3. В последните 2 двубоя пред своите почитатели с тима на Ал Итихад Александрия, Домакините от Пирамидс са записали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Пирамидс има поражение в предишния кръг в шампионата, а на своя стадион е с 3 поредни победи.

Тимът на гостите е в серия от 3 поредни успеха в първенството на Египет, а като гост постигна победа в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.63 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.