Обосновани Футболни Прогнози

Персеполис Техеран - Пейкан Техеран

25 Декември 2022 - 14:00
Персеполис Техеран
Пейкан Техеран
Прогноза: 1
Коефициент: 1.49
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от поредния кръг на текущият сезон в Про Лига на Иран между Персеполис Техеран и Пейкан Техеран.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Персеполис Техеран

Футболистите на домакините от Персеполис Техеран са 1-ви в таблицата с общ сбор от 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 12 срещи са успели да отбележат 13 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 5 попадения в мрежата си. Пред собствените си предани привърженици Лъвовете е изиграл 5 срещи, в които е записал 3 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 4 попадения във вратата на противниците си и е допуснал едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Лъвовете са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 5-3.

Пейкан Техеран

Гостуващият състав на Пейкан Техеран е 12-ти в класирането с 12 точки, записани след 2 победи, 6 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 12 двубоя има отрицателна голова разлика 6-10. На чужд терен отборът има 6 срещи, в които има една победа, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 4 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 7 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Пейкан Техеран има записани 4 равенства и 2 загуби и са без победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 5 получени гола.

Персеполис Техеран - Пейкан Техеран - преки мачове

В предишните 5 срещи между двата отбора, тимът на Персеполис Техеран е записал 5 успеха, а отбора на Пейкан Техеран няма постигната нито 1 победа, при общо голово съотношение 11-2. В предишните 2 срещи у дома срещу Пейкан Техеран, Домакините от Персеполис Техеран имат 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Персеполис Техеран записа равенство в последния кръг в шампионата на Иран, а на своя стадион е с 2 победи.

Отборът на гостите от Пейкан Техеран има поражение в последния кръг в Иран, а при гостуванията си е с 2 поредни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.49 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.