Обосновани Футболни Прогнози

Йоникос - Панатинайкос

21 Декември 2022 - 21:30
Йоникос
Панатинайкос
Прогноза: 2
Коефициент: 1.50
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния мач от 14-ия кръг на първенството в Супер Лига на Гърция между съставите на Йоникос и Панатинайкос. Футболистите на Йоникос излизат срещу Зелените.

Информацията за предстоящия двубой:

Йоникос

Футболистите на Йоникос са 14-ти в таблицата с временното класиране с 7 точки, записани след една победа, 4 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните 13 срещи са вкарали 10 попадения и са инкасирали 24 попадения в мрежата си. На своя терен съставът на Йоникос е изиграл 6 двубоя досега, в които е записал 4 равенства и 2 загуби и все още няма победа у дома, вкарал е 5 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 11 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига съставът на Йоникос има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Панатинайкос

Гостуващият състав на Панатинайкос е на първо място във временното подреждане с актив от 37 точки, след 12 победи и 1 равенство, като отбора все още няма загуба от старта на шампионата, като в изиграните 13 мача е реализирал 24 гола в противниковата врата и е допуснал 4 попадения в своята мрежа. При визитите си съставът е играл 5 двубоя досега, в които има 5 поредни успеха, при обща голова разлика 12-2.

В последните си 6 официални мача в Супер Лига футболистите на Зелените са записали 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 2 гола.

Йоникос - Панатинайкос - директни срещи

В последните 5 срещи между двата съперника, тимът на Йоникос е записал една победа, а отбора на Панатинайкос има постигнати 4 успеха, при общо голово съотношение 3-10. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Зелените, футболистите на Йоникос нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Йоникос е в серия от 2 загуби в шампионата, а у дома допусна неуспех в последния си двубой.

Отборът на Панатинайкос е в серия от 2 поредни победи в първенството на Гърция, а на чужд терен е с 4 последователни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.