Обосновани Футболни Прогнози

Карнарвън Таун - Нютаун

2 Декември 2022 - 21:45
Карнарвън Таун
Нютаун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.55
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболните тимове на Карнарвън Таун и Нютаун от поредния кръг на футболния сезон на Висшата Лига на Уелс. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу играчите на Нютаун.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Карнарвън Таун

Домакините от Карнарвън Таун се намират на 5-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 22 точки, постигнати след 7 победи, 1 равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя имат голова разлика 24-20. На своя стадион съставът е изиграл 8 мача, в които е записал 6 победи и 2 загуби, отбелязал е 16 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига тимът на Карнарвън Таун има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали 10 гола и са инкасирали 9 гола.

Нютаун

Съставът на гостите от Нютаун заема 9-та позиция във временното класиране с актив от 17 точки, натрупани след 5 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя е вкарал 23 попадения във вратата на противниците си и е получил 28 гола в своята врата. Навън съставът е играл 7 мача досега, в които има 3 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 17 гола в противниковата врата и е получил 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Нютаун имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 12 вкарани и 11 получени гола.

Карнарвън Таун - Нютаун - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, съставът на Карнарвън Таун е постигнал една победа, отбора на Нютаун има записани 3 успеха, а един сблъсък е завършил с равенство, при общо голово съотношение 5-8. В последните 2 срещи у дома срещу Батманите, футболистите на Карнарвън Таун нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините постигна реми в последния си мач в шампионата, а на своя стадион има поражение в предишния си мач.

Съставът на Нютаун е с 2 победи в Уелс, а далеч от дома има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.55 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.