Обосновани Футболни Прогнози

Пичерно - Монтерози

30 Ноември 2022 - 15:30
Пичерно
Монтерози
Прогноза: 1
Коефициент: 2.66
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния двубой между съставите на Пичерно и Монтерози от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Италия в Серия С - Група С.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Пичерно

Домакините са на 17-та позиция в класирането с актив от 15 точки, след 3 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя са реализирали 14 гола в мрежата на противниците си и са допуснали 18 гола в собствената мрежа. Като домакин отборът е играл 7 мача до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-7.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Пичерно имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са отбелязали в противниковата врата 5 попадения и са инкасирали 4 гола от футболистите на противниците си.

Монтерози

Гостуващият отбор на Монтерози е 12-ти във временното класиране с 17 точки, след 4 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 мача има голова разлика 22-22. Като гост отборът е играл 7 мача, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 9 гола в мрежата на посрещащите го тимове и е получил 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Монтерози има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали 7 гола и са им вкарали 8 гола.

Пичерно - Монтерози - директни мачове

В последните 2 двубоя между двата отбора, тимът на Пичерно има постигнатa една победа, отбора на Монтерози няма спечелена нито една победа, а 1 мач е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 3-1. В последната среща пред своите фенове с Монтерози, Домакините от Пичерно са постигнали една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Пичерно записа равенство в предишния кръг в Италия, а на собствения си стадион е в серия от 2 поредни победи.

Съставът на Монтерози стигна до равенство в предишния си мач в Италия, а при визитите си е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.66 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.