Обосновани Футболни Прогнози

Йени Малатияспор - Пендикспор

18 Ноември 2022 - 19:00
Йени Малатияспор
Пендикспор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.72
0 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от поредния кръг на настоящият шампионат в Турция в ТФФ Първа Лига между футболните състави на Йени Малатияспор и Пендикспор.

Време е за фактите за днешния футболен мач:

Йени Малатияспор

Футболистите на състава домакин са 17-ти във временното класиране с 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача са вкарали 14 гола в противниковата врата и са допуснали 21 гола в своята мрежа. На собствения си стадион Малатия Иньоню отборът на Йени Малатияспор е играл 6 мача до момента, в които е записал 3 равенства и 3 загуби и все още са без победа у дома, вкарал е 3 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в ТФФ Първа Лига играчите на Йени Малатияспор са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-5.

Пендикспор

Отборът на гостите от Пендикспор е 4-ти във временното подреждане с общ актив от 21 точки, от 6 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи е успял да реализира 17 попадения във вратата на съперниците си и е получил 9 гола в мрежата си. Навън тимът има 7 мача досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и една загуба, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в ТФФ Първа Лига играчите на Пендикспор са постигнали 4 победи и 2 загуби, като са записали 12 гола и са получили 5 попадения.

Йени Малатияспор - Пендикспор - преки двубои

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Йени Малатияспор има поражение в предишния си мач в Турция, а у дома стигна до равенство в предишния си мач.

Отборът на Пендикспор постигна победа в последния си мач в шампионата, а при визитите си има неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.72 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.