Обосновани Футболни Прогнози

Черно море - Левски София

2 Ноември 2022 - 17:15
Черно море
Левски София
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от поредния кръг на текущото футболно първенство в Първа ПФЛ на България между Черно море и Левски София.

Информацията за днешния мач:

Черно море

Играчите на тима домакин са 5-ти в класирането с 28 точки, записани след 8 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача имат положителна голова разлика 17-13. На собствения си стадион Черно море е играл 7 срещи до момента, в които има 5 победи, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 10 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 6 попадения във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Моряците има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Левски София

Гостуващият тим на Левски София заема 6-то място в класирането с 27 точки, записани след 8 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи има голова разлика 22-7. На чужд терен отборът е играл 6 срещи, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, вкарал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 6 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Първа ПФЛ футболистите на Левски София са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 3 гола.

Черно море - Левски София - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата противника, съставът на Черно море е спечелил 2 победи, отбора на Левски София има постигнатa една победа, а в 2 двубоя двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-5. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Левски София, футболистите на Черно море имат една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините има успех в последния си двубой в първенството на България, а на собствения си терен постигна успех в предишния си мач.

Отборът на гостите от Левски София е в серия от 3 поредни ремита в първенството, а на чужд терен записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.