Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Акре - Апоел Ашдод

4 Ноември 2022 - 15:00
Апоел Акре
Апоел Ашдод
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.32
3 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния двубой между отборите на Апоел Акре и Апоел Ашдод от поредния кръг на текущият шампионат в Лига Леумит на Израел.

Но нека да разгледаме фактите за днешната футболна среща:

Апоел Акре

Домакините са трети в класирането със събрани 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 двубоя имат голова разлика 16-11. На домашна сцена Апоел Акре е изиграл 5 мача, в които има 3 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 7-4.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Апоел Акре са постигнали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 5 получени гола.

Апоел Ашдод

Гостуващият тим на Апоел Ашдод е на 16-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от -4 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи е реализирал 7 гола и е получил 18 попадения в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 6 срещи, в които има 1 равенство и 5 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е едно попадение в мрежата на своите домакини и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Леумит отборът на Апоел Ашдод има в актива си 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 12 гола.

Апоел Акре - Апоел Ашдод - директни срещи

В предишните 2 играни мача между двата противника, съставът на Апоел Акре няма спечелена нито една победа, отбора на Апоел Ашдод също не е постигнал нито 1 победа, а в 2 двубоя двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 2-2. В предишната среща пред своите фенове с състава на Апоел Ашдод, футболистите на Апоел Акре нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините постигна реми в предишния кръг в първенството на Израел, а на своя стадион е с 3 поредни успеха.

Съставът на гостите е в серия от 5 поредни загуби в Израел, а като гост е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.32 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.