Обосновани Футболни Прогнози

Амиен - Кювили-Руан

12 Ноември 2022 - 20:00
Амиен
Кювили-Руан
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболистите на Амиен и Кювили-Руан от поредния кръг на футболния шампионат във Франция - Лига 2. Футболистите на Амиен излизат срещу играчите на Кювили-Руан на домашния си стадион.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Амиен

Домакините от Амиен са 6-ти във временното подреждане със събрани 23 точки, натрупани след 7 победи, 2 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 14 двубоя имат голова разлика 16-15. На своя стадион тимът на Амиен е изиграл 7 мача досега, в които има 5 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 11-4.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Амиен имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 6 гола.

Кювили-Руан

Гостуващият отбор на Кювили-Руан е 15-ти във временното класиране с актив от 15 точки, от 3 победи, 6 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 14 срещи има голова разлика 15-20. Навън отборът е играл 7 срещи досега, в които има 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-9.

В предишните си 6 официални мача в Лига 2 футболистите на Кювили-Руан са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

Амиен - Кювили-Руан - директни срещи

В последните 2 играни мача между двата състава, Амиен няма записана нито една победа, тима на Кювили-Руан е спечелил една победа, а в 1 мач двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 2-4. В последната среща на своя стадион срещу Кювили-Руан, играчите на Амиен нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на Амиен е в серия от 3 загуби в Франция, а на собствения си стадион допусна поражение в последния си мач.

Тимът на Кювили-Руан допусна загуба в предишния си двубой в първенството на Франция, а далеч от дома е с 2 поредни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.