Обосновани Футболни Прогнози

Престън - Суонзи

1 Ноември 2022 - 21:45
Престън
Суонзи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе футболния двубой между футболните състави на Престън и Суонзи от 18-ия кръг на настоящият футболен сезон в Англия в Чемпиъншип.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Престън

Домакините от Престън са на 10-та позиция в таблицата с 25 точки, постигнати след 6 победи, 7 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 18 мача имат отрицателна голова разлика 13-15. Пред своите предани фенове отборът има 9 срещи досега, в които има 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-7.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип играчите на Престън са постигнали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 11 гола.

Суонзи

Гостуващият тим на Суонзи е 6-ти във временното класиране с 28 точки, постигнати след 8 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 17 двубоя е отбелязал 23 попадения в противниковата врата и е допуснал 23 попадения в мрежата си. При визитите си съставът има 8 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Суонзи имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са разписали 10 попадения и са инкасирали 9 гола.

Престън - Суонзи - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата състава, тимът на Престън има постигнати 2 победи, отбора на Суонзи също има записани 2 успеха, а 1 мач е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 5-4. В предишните 2 срещи у дома срещу Суонзи, Домакините от Престън са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините има победа в предишния си двубой в първенството, а у дома постигна успех в последната си среща.

Отборът на гостите постигна реми в предишната си среща в първенството, а при гостуванията си стигна до реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.