Обосновани Футболни Прогнози

Урарту Ереван - Арарат Ереван

22 Ноември 2022 - 16:00
Урарту Ереван
Арарат Ереван
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 18-ия кръг на текущото първенство Висша Лига на Армения между отборите на Урарту Ереван и Арарат Ереван.

Стига приказки време е за информацията за предстоящата среща:

Урарту Ереван

Играчите на Урарту Ереван са 1-ви в класирането с 38 точки, постигнати след 12 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя са отбелязали 29 попадения и са инкасирали 9 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът е играл 8 срещи досега, в които има 5 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 11 попадения в мрежата на своите гости и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Урарту Ереван имат в актива си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 8 попадения и са допуснали 2 попадения.

Арарат Ереван

Тимът на гостите от Арарат Ереван е 7-ми в класирането със събрани 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача има отрицателна голова разлика 10-15. При гостуванията си тимът има 8 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 6-8.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Арарат Ереван имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 5 получени гола.

Урарту Ереван - Арарат Ереван - преки срещи

В предишните 5 играни мача между двата противника, Урарту Ереван е записал една победа, отбора на Арарат Ереван има записани 2 успеха, а в 2 двубоя двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 4-5. В предишните 2 срещи на своя стадион с Арарат Ереван, Домакините от Урарту Ереван нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Урарту Ереван записа равенство в последния си мач в първенството, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни победи.

Отборът на гостите стигна до реми в последния си двубой в Армения, а като гост постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.