Обосновани Футболни Прогнози

Месина - Турис

27 Ноември 2022 - 15:30
Месина
Турис
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.54
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболните състави на Месина и Турис от поредния кръг на футболното първенство в Серия С - Група С на Италия.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Месина

Месина са на 20-то място във временното класиране с актив от 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 14 срещи са успели да вкарат 13 гола във вратата на противниците си и са получили 25 гола в своята мрежа. У дома Месина е играл 7 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-10.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Месина е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Турис

Гостуващият състав на Турис е 15-ти във временното подреждане със събрани 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 14 двубоя има отрицателна голова разлика 21-28. На чужд терен тимът има 7 двубоя, в които е записал 3 победи и 4 загуби, вкарал е 11 гола във вратата на противниците си и е получил 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия С - Група С играчите на Турис имат на сметката си 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали в мрежата на съперниците си 8 гола и са допуснали 14 гола от противниковите футболни отбори.

Месина - Турис - преки срещи

В последните 2 играни двубоя между двата отбора, Месина не е спечелил нито една победа, а тима на Турис е записал 2 успеха, при обща голова разлика 1-7. В предишната среща пред своите почитатели с отбора на Турис, играчите на Месина нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Месина стигна до равенство в последната си среща в Италия, а на собствения си терен стигна до равенство в последната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни поражения в шампионата, а далеч от дома е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.54 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.