Обосновани Футболни Прогнози

Дънди Юнайтед - Килмарнък

9 Ноември 2022 - 21:45
Дънди Юнайтед
Килмарнък
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на футболния шампионат в Шотландия в турнира Премиършип между футболните отбори на Дънди Юнайтед и Килмарнък.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Дънди Юнайтед

Играчите на Дънди Юнайтед са 12-ти във временното класиране с актив от 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 14 мача са отбелязали 13 попадения във вратата на противниците си и са получили 30 гола в мрежата си. У дома Терористите има 7 двубоя досега, в които има 2 победи и 5 загуби, отбелязал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 16 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Премиършип футболистите на Арабите са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 9-8.

Килмарнък

Тимът на гостите от Килмарнък е 11-ти във временното подреждане с 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните 14 срещи е отбелязал 11 попадения в противниковата врата и е допуснал 23 гола в своята врата. Като гост съставът има 7 мача до момента, в които е записал 1 равенство и 6 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 1-10.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Кили са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-7.

Дънди Юнайтед - Килмарнък - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, отборът на Дънди Юнайтед има постигнати 2 успеха, състава на Килмарнък има спечеленa една победа, а 2 мача са завършили с равенство, при общо голово съотношение 9-7. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу Килмарнък, играчите на Дънди Юнайтед са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е с 3 поредни загуби в Шотландия, а на своя стадион допусна загуба в последния си двубой.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни загуби в шампионата, а на чужд терен допусна поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.