Обосновани Футболни Прогнози

Бейтар Йерусалим - Бней Сахнин

14 Ноември 2022 - 20:15
Бейтар Йерусалим
Бней Сахнин
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 14-ия кръг на първенството в Висша Лига на Израел между футболните състави на Бейтар Йерусалим и Бней Сахнин.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Бейтар Йерусалим

Бейтар Йерусалим са 13-ти във временното класиране с актив от 10 точки, постигнати след 3 победи, едно равенство и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 12 срещи са успели да реализират 13 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 25 попадения във вратата си. На домашна сцена Бейтар Йерусалим е изиграл 6 двубоя досега, в които е записал една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-13.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Бейтар Йерусалим са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 7 гола и са инкасирали 8 попадения от играчите на своите противници.

Бней Сахнин

Тимът на гостите от Бней Сахнин е на 7-ма позиция във временното класиране с актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача е реализирал 11 гола и е позволил да му вкарат 13 гола в собствената мрежа. Като гост тимът е играл 6 двубоя, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 7 гола в противниковата врата и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Бней Сахнин е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-10.

Бейтар Йерусалим - Бней Сахнин - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, отборът на Бейтар Йерусалим няма спечелена нито една победа, Бней Сахнин е спечелил 2 победи, а 3 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 3-6. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на Бней Сахнин, футболистите на Бейтар Йерусалим нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Бейтар Йерусалим е в серия от 2 последователни загуби в Израел, а у дома допусна поражение в последната си среща.

Съставът на гостите от Бней Сахнин е в серия от 2 поредни ремита в Израел, а при визитите си записа реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.