Обосновани Футболни Прогнози

Клуб Брюж Б - Андерлехт Б

11 Ноември 2022 - 21:00
Клуб Брюж Б
Андерлехт Б
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на първенството в Белгия в турнира Първа Дивизия Б между тимовете на Клуб Брюж Б и Андерлехт Б.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния сблъсък:

Клуб Брюж Б

Играчите на състава домакин са 6-ти в класирането с актив от 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 12 двубоя са отбелязали 23 попадения във вратата на съперниците си и са получили 22 гола в своята мрежа. У дома съставът на Клуб Брюж Б е изиграл 6 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 12-8.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Клуб Брюж Б имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 14 попадения и са получили 11 попадения от съперниците си.

Андерлехт Б

Гостуващият тим на Андерлехт Б е 4-ти в класирането с 22 точки, събрани след 6 победи, 4 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 12 мача е реализирал 23 попадения и е позволил да му отбележат 15 попадения във вратата си. Като гост съставът е играл 6 двубоя до момента, в които има 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 14-9.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия Б отборът на Андерлехт Б има записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 13-8.

Клуб Брюж Б - Андерлехт Б - преки мачове

В предишната среща между двата тима, Клуб Брюж Б не е записал нито 1 победа, отбора на Андерлехт Б също не е постигнал нито една победа, а една среща е завършил с равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Клуб Брюж Б е с 2 загуби в шампионата, а на своя стадион е в серия от 2 успеха.

Отборът на гостите е с 2 победи в Белгия, а при визитите си има победа в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.