Обосновани Футболни Прогнози

Кабуе Уориърс - Билдкон

16 Ноември 2022 - 15:00
Кабуе Уориърс
Билдкон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.82
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между Кабуе Уориърс и Билдкон от 13-ия кръг на футболното първенство в Супер Лига на Замбия. Кабуе Уориърс посрещат на противниковия футболен отбор на Билдкон.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Кабуе Уориърс

Играчите на домакините от Кабуе Уориърс са 17-ти във временното класиране с актив от 9 точки, натрупани след 1 победа, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи имат отрицателна голова разлика 5-9. Пред собствените си фенове отборът на Кабуе Уориърс е изиграл 6 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-6.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Кабуе Уориърс е записал 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, като са записали 3 гола и са получили 7 попадения.

Билдкон

Отборът на гостите от Билдкон е 18-ти в класирането с актив от 2 точки, след 2 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 12 мача е реализирал 6 попадения в противниковата врата и е инкасирал 29 гола в своята мрежа. Като гост съставът има 6 срещи, в които има едно равенство и 5 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 4-13.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига футболистите на Билдкон са постигнали 1 равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 2-16.

Кабуе Уориърс - Билдкон - преки мачове

В предишните 5 мача между двата състава, Кабуе Уориърс е постигнал 2 успеха, Билдкон има записанa една победа, а в 2 срещи двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-6. В последните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Билдкон, играчите на Кабуе Уориърс имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Кабуе Уориърс е с 2 поредни загуби в първенството, а при домакинствата си допусна поражение в предишния си мач.

Съставът на гостите от Билдкон е с 2 поредни поражения в първенството, а при визитите си е с 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.82 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.