Обосновани Футболни Прогнози

Куин ъф Саут - Монтроуз

19 Ноември 2022 - 17:00
Куин ъф Саут
Монтроуз
Прогноза: X2
Коефициент: 1.55
4 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за сблъсъка от поредния кръг на шампионата в Шотландия в Първа Лига между футболните състави на Куин ъф Саут и Монтроуз.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Куин ъф Саут

Футболистите на състава домакин са 7-ми във временното подреждане с общ сбор от 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 15 мача имат голова разлика 24-26. На домашна сцена Куин ъф Саут има 7 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 10-12.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига играчите на Куинс имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 10 получени гола.

Монтроуз

Съставът на гостите от Монтроуз се намира на трето място във временното подреждане с актив от 27 точки, записани след 8 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 15 срещи е реализирал 25 попадения във вратата на съперниците си и е получил 15 гола във вратата си. При визитите си отборът е изиграл 7 мача досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-9.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Монтроуз са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 7 гола.

Куин ъф Саут - Монтроуз - преки срещи

В предишната среща между двата противника, Куин ъф Саут не е спечелил нито една победа, отбора на Монтроуз също не е записал нито една победа, а в 1 среща двата състава са завършили наравно.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините има поражение в предишната си среща в Шотландия, а на собствения си терен допусна неуспех в предишния си двубой.

Отборът на Монтроуз е в серия от 2 победи в Шотландия, а при гостуванията си постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.55 Резултат: 4 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.