Обосновани Футболни Прогнози

Киндия Търговище - Университатя Крайова

29 Ноември 2022 - 19:00
Киндия Търговище
Университатя Крайова
Прогноза: 2
Коефициент: 1.95
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между Киндия Търговище и Университатя Крайова от 19-ия кръг на настоящият сезон в Румъния - Лига I.

Време е за информацията за предстоящия мач:

Киндия Търговище

Футболистите на отбора домакин са 11-ти във временното класиране с актив от 20 точки, натрупани след 5 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи са вкарали 21 гола в противниковата врата и са инкасирали 22 гола в мрежата си. Като домакин Киндия Търговище е изиграл 8 мача досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 10-12.

В последните си 6 официални мача в Лига I играчите на Киндия Търговище имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 9 попадения и са получили 3 гола от противниковите отбори.

Университатя Крайова

Гостуващият тим на Университатя Крайова е на 4-та позиция във временното класиране с актив от 31 точки, натрупани след 9 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи има голова разлика 22-18. Навън отборът е изиграл 8 мача досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-9.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Сините лъвове има записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 8-5.

Киндия Търговище - Университатя Крайова - преки двубои

В последните 5 двубоя между двата тима, отборът на Киндия Търговище има постигнати 2 успеха, Университатя Крайова също е записал 2 победи, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 3-3. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Университатя Крайова, Домакините от Киндия Търговище са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Киндия Търговище стигна до реми в последния кръг в шампионата на Румъния, а на своя стадион е с 2 равни срещи.

Отборът на гостите от Университатя Крайова записа реми в предишния кръг в първенството на Румъния, а далеч от дома стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.95 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.