Обосновани Футболни Прогнози

УЕ Енгордани - Интер Клуб Ескалдес

24 Ноември 2022 - 21:30
УЕ Енгордани
Интер Клуб Ескалдес
Прогноза: 2
Коефициент: 1.46
0 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между УЕ Енгордани и Интер Клуб Ескалдес от 11-ия кръг на футболното първенство в Андора в турнира Първа Дивизия.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

УЕ Енгордани

Домакините са 5-ти във временното подреждане с общ сбор от 10 точки, след 3 победи, 1 равенство и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 9 срещи имат отрицателна голова разлика 12-14. На собствения си стадион Естади Комунал д'Андора ла Веля УЕ Енгордани има 5 срещи, в които е записал 3 победи и 2 загуби, при голова разлика 7-5.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на УЕ Енгордани имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са отбелязали в мрежата на своите противници 11 попадения и са получили 12 гола от противниковите тимове.

Интер Клуб Ескалдес

Гостуващият отбор на Интер Клуб Ескалдес е 4-ти във временното подреждане със събрани 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя е успял да вкара 23 попадения в противниковата врата и е инкасирал 9 гола в своята мрежа. Далеч от дома тимът има 4 мача досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 9-4.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Интер Клуб Ескалдес има записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 18 вкарани и 5 получени гола.

УЕ Енгордани - Интер Клуб Ескалдес - директни двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата противника, тимът на УЕ Енгордани не е постигнал нито една победа, отбора на Интер Клуб Ескалдес е записал 4 победи, а в една среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 2-12. В предишните 2 мача у дома с тима на Интер Клуб Ескалдес, футболистите на УЕ Енгордани нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от УЕ Енгордани допусна поражение в предишната си среща в първенството на Андора, а при домакинствата си постигна победа в предишния си двубой.

Отборът на гостите е с 4 поредни победи в шампионата на Андора, а на чужд терен е с 2 поредни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.46 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.