Обосновани Футболни Прогнози

Вилфранш-Божоле - Версай 78

25 Ноември 2022 - 20:30
Вилфранш-Божоле
Версай 78
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 13-ия кръг на футболното първенство в Лига Национал на Франция между футболните състави на Вилфранш-Божоле и Версай 78.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Вилфранш-Божоле

Вилфранш-Божоле се намират на 8-ма позиция в класирането с общ сбор от 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 12 двубоя имат отрицателна голова разлика 16-17. На собствения си стадион отборът на Вилфранш-Божоле има 6 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 9 гола в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал съставът на Вилфранш-Божоле е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 10-11.

Версай 78

Гостуващият състав на Версай 78 се намира на втора позиция във временното класиране с актив от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи има голова разлика 16-15. На чужд терен отборът е играл 5 срещи до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4-8.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Национал отборът на Версай 78 има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 8 попадения и са получили 7 попадения от футболистите на съперниците си.

Вилфранш-Божоле - Версай 78 - преки мачове

.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Вилфранш-Божоле е с 2 поредни победи в Франция, а при домакинствата си постигна успех в последната си среща.

Отборът на гостите допусна загуба в последната си среща в първенството, а на чужд терен постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.