Обосновани Футболни Прогнози

Жалгирис Вилнюс - Шяуляй

20 Ноември 2022 - 17:55
Жалгирис Вилнюс
Шяуляй
Прогноза: 1
Коефициент: 1.38
5 - 0
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от коефициентите в футболната среща от 36-ия кръг на сезона в А Лига на Литва между Жалгирис Вилнюс и Шяуляй. Жалгирис Вилнюс приемат на домашния си терен противниковия футболен отбор на Шяуляй.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен двубой:

Жалгирис Вилнюс

Играчите на домакините са първи в таблицата с актив от 81 точки, записани след 25 победи, 6 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 34 срещи са вкарали 78 гола във вратата на съперниците си и са получили 24 попадения в мрежата си. Като домакин съставът на Жалгирис Вилнюс е изиграл 16 двубоя, в които има 11 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 32 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Жалгирис Вилнюс имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 6 гола.

Шяуляй

Съставът на гостите от Шяуляй е 7-ми във временното класиране с общ актив от 47 точки, натрупани след 12 победи, 11 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 34 срещи е вкарал 36 попадения в противниковата врата и е инкасирал 32 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът има 16 мача до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 7 загуби, реализирал е 14 гола в противниковата врата и е получил 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в А Лига футболистите на Шяуляй са записали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 4 гола.

Жалгирис Вилнюс - Шяуляй - директни мачове

В последните 5 изиграни мача между двата съперника, Жалгирис Вилнюс е записал 3 успеха, тима на Шяуляй има постигнатa една победа, а 1 двубой е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 10-4. В предишните 2 срещи у дома с Шяуляй, Домакините от Жалгирис Вилнюс са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Жалгирис Вилнюс постигна победа в предишната си среща в първенството на Литва, а у дома допусна поражение в последната си среща.

Отборът на гостите е с 2 поредни победи в първенството, а далеч от дома е с 3 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.38 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.