Обосновани Футболни Прогнози

Буньодкор Ташкент - Сурхан Термез

3 Ноември 2022 - 15:30
Буньодкор Ташкент
Сурхан Термез
Прогноза: 1
Коефициент: 1.96
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък между футболните състави на Буньодкор Ташкент и Сурхан Термез от поредния кръг на футболния сезон в Узбекистан в Суперлига.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния мач:

Буньодкор Ташкент

Играчите на тима домакин са 9-ти във временното класиране с актив от 28 точки, след 7 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача имат голова разлика 26-34. На домашна сцена Буньодкор Ташкент е играл 11 срещи, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 12-19.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Буньодкор Ташкент е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

Сурхан Термез

Тимът на гостите от Сурхан Термез заема 11-то място в класирането с актив от 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 23 срещи има отрицателна голова разлика 23-35. Навън отборът има 11 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Сурхан Термез е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 9-6.

Буньодкор Ташкент - Сурхан Термез - преки срещи

В последните 5 играни двубоя между двата отбора, тимът на Буньодкор Ташкент има постигнати 4 победи, а Сурхан Термез има записанa една победа, при общо голово съотношение 13-5. В последните 2 срещи пред своите фенове с Сурхан Термез, футболистите на Буньодкор Ташкент са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Буньодкор Ташкент записа реми в последния си мач в шампионата на Узбекистан, а при домакинствата си има загуба в предишния си двубой.

Отборът на гостите е с 2 поредни победи в първенството на Узбекистан, а далеч от дома е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.96 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.