Обосновани Футболни Прогнози

Астерас Триполис - АЕК Атина

6 Ноември 2022 - 20:30
Астерас Триполис
АЕК Атина
Прогноза: 2
Коефициент: 1.61
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между съставите на Астерас Триполис и АЕК Атина от 11-ия кръг на футболния шампионат в Супер Лига на Гърция.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Астерас Триполис

Астерас Триполис заемат 10-то място във временното класиране с общ актив от 9 точки, след 1 победа, 6 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 10 мача са реализирали 9 гола и са получили 11 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът има 4 мача, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 2 попадения в противниковата врата и е получил 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Астерас Триполис е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 6 попадения и са получили 6 гола от противниковите състави.

АЕК Атина

Гостуващият тим на АЕК Атина е 2-ри в таблицата с временното класиране с 24 точки, след 8 победи и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 10 двубоя има положителна голова разлика 19-4. Далеч от дома съставът има 5 мача до момента, в които е записал 4 победи и 1 загуба, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига съставът на АЕК Атина е записал само победи и доказват, че се намират превъзходна форма, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 1 гола.

Астерас Триполис - АЕК Атина - преки мачове

В последните 5 играни срещи между двата състава, Жълтосините не е постигнал нито 1 победа, АЕК Атина има постигнати 3 успеха, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 5-8. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу АЕК Атина, играчите на Астерас Триполис нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Астерас Триполис има поражение в предишния си двубой в Гърция, а на собствения си стадион постигна реми в последния си двубой.

Тимът на гостите от АЕК Атина е с 6 поредни победи в първенството на Гърция, а при гостуванията си е в серия от 3 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.61 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.