Обосновани Футболни Прогнози

Лилестрьом - ХамКам

13 Ноември 2022 - 18:00
Лилестрьом
ХамКам
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
3 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще анализирам срещата между футболните тимове на Лилестрьом и ХамКам от поредния кръг на футболния шампионат в Елитсериен на Норвегия. Треньора на домакините извежда на Оросен своите играчи срещу гостуващите играчи на ХамКам.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Лилестрьом

Футболистите на състава домакин са на 4-та позиция в таблицата с временното подреждане с 50 точки, записани след 15 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи имат положителна голова разлика 46-33. Като домакин Лилестрьом е играл 14 мача досега, в които е записал 8 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 21 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 12 гола във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Лилестрьом са постигнали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6-9.

ХамКам

Тимът на гостите от ХамКам е на 13-то място във временното подреждане с 31 точки, натрупани след 6 победи, 13 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи има отрицателна голова разлика 32-40. При визитите си тимът е изиграл 14 срещи досега, в които има 2 победи, 7 равенства и 5 загуби, реализирал е 15 попадения във вратата на посрещащите го състави и е позволил да му отбележат 23 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Елитсериен футболистите на ХамКам са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-10.

Лилестрьом - ХамКам - директни мачове

В последният сблъсък между двата отбора, Лилестрьом не е постигнал нито една победа, състава на ХамКам също не е постигнал нито една победа, а един мач е завършил с равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Лилестрьом е с 2 последователни поражения в Норвегия, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни поражения.

Отборът на гостите има неуспех в предишния си двубой в Норвегия, а далеч от дома постигна успех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.