Обосновани Футболни Прогнози

Макаби Нетаня - Ирони Кирят Шмона

8 Ноември 2022 - 20:00
Макаби Нетаня
Ирони Кирят Шмона
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболната среща от 12-ия кръг на футболния сезон в Израел в турнира Висша Лига между отборите на Макаби Нетаня и Ирони Кирят Шмона.

Предоставям факти и статистика за днешната среща:

Макаби Нетаня

Домакините са 13-ти във временното класиране с актив от 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 двубоя имат отрицателна голова разлика 10-19. У дома Диамантите е изиграл 5 мача до момента, в които е записал 2 победи и 3 загуби, отбелязал е 7 попадения в противниковата мрежа и е получил 8 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Макаби Нетаня има на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 12 получени гола.

Ирони Кирят Шмона

Гостуващият състав на Ирони Кирят Шмона е на 12-то място в таблицата с актив от 9 точки, постигнати след една победа, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи е реализирал 12 гола в противниковата врата и е получил 16 попадения във вратата си. Като гост тимът е играл 5 срещи досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-8.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Ирони Кирят Шмона имат в актива си 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при голова разлика 6-10.

Макаби Нетаня - Ирони Кирят Шмона - преки мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, отборът на Макаби Нетаня е записал 2 победи, тима на Ирони Кирят Шмона също е спечелил 2 успеха, а в 1 среща двата съперника не са успели да се победят, при обща голова разлика 8-7. В последните 2 срещи пред своите привърженици с тима на Ирони Кирят Шмона, играчите на Макаби Нетаня са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Макаби Нетаня допусна неуспех в последния кръг в Израел, а при домакинствата си има успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите постигна равенство в последната си среща в първенството на Израел, а далеч от дома е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.