Обосновани Футболни Прогнози

Мохамедан Калкута - НЕРОКА Имфал

23 Ноември 2022 - 15:30
Мохамедан Калкута
НЕРОКА Имфал
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 3-ия кръг на текущото футболно първенство в И-Лига на Индия между Мохамедан Калкута и НЕРОКА Имфал.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Мохамедан Калкута

Домакините от Мохамедан Калкута са 11-ти в таблицата с 0 точки след 2 поредни поражения на старта на новото първенство, като в изиграните 2 двубоя са вкарали 0 попадения в противниковата врата и са допуснали 2 гола в мрежата си. Пред собствените си предани привърженици съставът все още не е изиграл нито една среща до момента, като все още не е реализирал нито един гол във вратата на противниците си и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в И-Лига тимът на Мохамедан Калкута е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-8.

НЕРОКА Имфал

Гостуващият отбор на НЕРОКА Имфал е 7-ми в таблицата с временното класиране с актив от 3 точки, след 1 победа и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните 2 мача е вкарал 1 гола в мрежата на противниците си и е инкасирал 1 гола в мрежата си. При визитите си тимът все още не е изиграл нито една среща до момента, като все още не е успял да се разпише в противниковата мрежа и все още не е допуснал нито едно попадение във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на НЕРОКА Имфал има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 5 попадения и са им вкарали 6 попадения.

Мохамедан Калкута - НЕРОКА Имфал - директни двубои

В последните 2 двубоя между двата тима, тимът на Мохамедан Калкута няма спечелена нито една победа, НЕРОКА Имфал също няма постигната нито 1 победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 1-1. В предишната среща пред своите фенове срещу НЕРОКА Имфал, играчите на Мохамедан Калкута нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на Мохамедан Калкута е с 2 последователни загуби в първенството, а на собствения си стадион допусна поражение в последния си мач.

Отборът на НЕРОКА Имфал постигна успех в последната си среща в първенството на Индия, а далеч от дома е с 3 последователни равни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.