Обосновани Футболни Прогнози

Алтай Измир - Генчлербирлиги

21 Ноември 2022 - 19:00
Алтай Измир
Генчлербирлиги
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от футболния двубой от 14-ия кръг на настоящият сезон в Турция в турнира ТФФ Първа Лига между Алтай Измир и Генчлербирлиги. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Генчлербирлиги на.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Алтай Измир

Играчите на отбора домакин са на 14-та позиция в класирането с 15 точки, събрани след 3 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача са отбелязали 11 гола в противниковата врата и са инкасирали 13 гола в собствената мрежа. Като домакин Алтай Измир е играл 7 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-9.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Алтай Измир са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 7-6.

Генчлербирлиги

Гостуващият отбор на Генчлербирлиги се намира на 18-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 7 точки, от 1 победа, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя е вкарал 13 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 23 попадения в собствената мрежа. Като гост съставът е изиграл 6 двубоя до момента, в които има една победа, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 7 гола в мрежата на съперниците си и е получил 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Вятъра от Анкара е постигнал едно равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 4 вкарани и 13 получени гола.

Алтай Измир - Генчлербирлиги - директни мачове

В последните 2 двубоя между двата отбора, Великия Алтай не е спечелил нито една победа, а тима на Генчлербирлиги има спечелени 2 победи, при обща голова разлика 0-2. В предишната среща на своя стадион с състава на Генчлербирлиги, футболистите на Алтай Измир нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините постигна успех в последния кръг в първенството, а у дома е в серия от 2 последователни равенствa.

Отборът на гостите от Генчлербирлиги допусна загуба в предишния си мач в първенството на Турция, а като гост постигна равенство в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.