Обосновани Футболни Прогнози

Метц - Шамоа Ниор

26 Декември 2022 - 22:00
Метц
Шамоа Ниор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
0 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния сблъсък между Метц и Шамоа Ниор от 16-ия кръг на шампионата във Франция - Лига 2.

Накратко информацията за днешната среща:

Метц

Футболистите на домакините от Метц са 8-ми в класирането с 21 точки, постигнати след 6 победи, 3 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните 15 срещи са успели да отбележат 24 попадения в противниковата врата и са допуснали 21 попадения в своята мрежа. Пред собствените си фенове Метц е играл 8 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 13-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 тимът на Метц е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Шамоа Ниор

Съставът на гостите от Шамоа Ниор е 19-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 15 двубоя има голова разлика 12-26. Навън отборът е играл 7 мача до момента, в които има една победа, 1 равенство и 5 загуби, при голова разлика 6-14.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Шамоа Ниор са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-8.

Метц - Шамоа Ниор - преки двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, тимът на Метц има постигнати 3 успеха, отбора на Шамоа Ниор има записанa една победа, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 9-3. В последните 2 срещи пред своите почитатели с Шамоа Ниор, играчите на Метц са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е с 2 победи в първенството на Франция, а у дома има победа в предишния си мач.

Съставът на гостите от Шамоа Ниор записа равенство в последния кръг в Франция, а при гостуванията си е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.