Обосновани Футболни Прогнози

Персия Джакарта - Дева Юнайтед

20 Декември 2022 - 15:15
Персия Джакарта
Дева Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
3 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболните тимове на Персия Джакарта и Дева Юнайтед от поредния кръг на футболния шампионат в Индонезия в Лига 1. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Дева Юнайтед на своя стадион.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Персия Джакарта

Домакините от Персия Джакарта се намират на 5-то място в таблицата с актив от 26 точки, събрани след 7 победи, 5 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 14 мача са успели да вкарат 15 гола и са инкасирали 9 попадения в мрежата си. Като домакин Персия Джакарта има 7 двубоя досега, в които има 4 победи, 3 равенства и нито 1 загуба у дома, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 футболистите на Персия Джакарта имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали 4 попадения и са допуснали 4 гола.

Дева Юнайтед

Гостуващият състав на Дева Юнайтед е 15-ти в класирането с общ сбор от 14 точки, записани след 3 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 15 срещи има отрицателна голова разлика 12-24. При гостуванията си отборът има 7 двубоя досега, в които има 1 победа, едно равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 3-14.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 играчите на Дева Юнайтед имат в актива си 4 равенства и 2 загуби и са без победа, като са отбелязали в противниковата врата 4 попадения и са допуснали 7 попадения от своите съперници.

Персия Джакарта - Дева Юнайтед - директни двубои

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините стигна до равенство в предишния кръг в шампионата на Индонезия, а у дома е с 2 поредни равенствa.

Отборът на гостите от Дева Юнайтед има загуба в последния си мач в Индонезия, а далеч от дома има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.