Обосновани Футболни Прогнози

Перуджа - СПАЛ

8 Декември 2022 - 16:00
Перуджа
СПАЛ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболистите на Перуджа и СПАЛ от поредния кръг на първенството в Серия Б на Италия. Перуджа излизат срещу противниковия отбор на СПАЛ на своя стадион.

Предоставям факти и статистика за днешния мач:

Перуджа

Домакините от Перуджа са 20-ти в таблицата с временното подреждане с 12 точки, записани след 3 победи, 3 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 двубоя имат голова разлика 10-20. На собствения си терен Перуджа е играл 7 срещи досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 4 загуби, отбелязал е 5 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 10 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б тимът на Перуджа е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на съперниците си 5 попадения и са допуснали 6 гола от противниковите състави.

СПАЛ

Гостуващият отбор на СПАЛ е 16-ти във временното класиране с актив от 15 точки, от 3 победи, 6 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните 15 мача е отбелязал 19 попадения във вратата на противниците си и е получил 21 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът има 7 срещи, в които има 5 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 6-10.

В последните си 6 мача в първенството отборът на СПАЛ има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 9 попадения и са инкасирали 8 попадения.

Перуджа - СПАЛ - преки мачове

В предишните 4 играни мача между двата отбора, тимът на Перуджа е спечелил 2 победи, състава на СПАЛ има записанa една победа, а в един двубой двата отбора са завършили без победител, при общо голово съотношение 4-4. В последните 2 двубоя пред своите фенове с тима на СПАЛ, футболистите на Перуджа са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините постигна равенство в предишния кръг в първенството, а при домакинствата си има успех в предишния си мач.

Отборът на гостите от СПАЛ е в серия от 3 поредни загуби в първенството на Италия, а на чужд терен има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.