Обосновани Футболни Прогнози

Фючър Кайро - Газъл Ел Махала

19 Декември 2022 - 17:00
Фючър Кайро
Газъл Ел Махала
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се играе мача между футболистите на Фючър Кайро и Газъл Ел Махала от поредния кръг на футболния шампионат във Висшата Лига на Египет.

Факти и данни за днешния мач:

Фючър Кайро

Играчите на тима домакин се намират на 4-то място в таблицата с актив от 15 точки, след 4 победи и 3 равенства, като тима все още е без загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 7 двубоя имат положителна голова разлика 7-2. На домашна сцена тимът на Фючър Кайро има 3 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и нито една загуба у дома, реализирал е 3 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Фючър Кайро имат записани 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 5-2.

Газъл Ел Махала

Гостуващият отбор на Газъл Ел Махала заема трета позиция в класирането с актив от 16 точки, след 5 победи, едно равенство и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните 7 срещи има положителна голова разлика 11-7. Навън съставът е играл 3 срещи до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и нито една загуба навън, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е допуснал едва един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига тимът на Газъл Ел Махала е постигнал 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 10-6.

Фючър Кайро - Газъл Ел Махала - директни срещи

В предишните 2 играни срещи между двата противника, Фючър Кайро има записанa една победа, отбора на Газъл Ел Махала няма записана нито една победа, а в една среща двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 2-1. В предишната среща пред своите почитатели с отбора на Газъл Ел Махала, Домакините от Фючър Кайро имат една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Фючър Кайро е с 2 поредни равни срещи в Египет, а на собствения си терен е с 2 победи.

Отборът на гостите от Газъл Ел Махала е в серия от 2 последователни победи в първенството, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.