Обосновани Футболни Прогнози

Тернана - Комо

18 Декември 2022 - 15:00
Тернана
Комо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
0 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между отборите на Тернана и Комо от поредния кръг на футболния сезон в Серия Б на Италия.

Факти и данни за днешния сблъсък:

Тернана

Играчите на домакините са 7-ми във временното класиране с актив от 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните 17 срещи са отбелязали 20 гола и са инкасирали 18 гола в мрежата си. Като домакин съставът има 8 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8-3.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б играчите на Тернана имат на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 5 получени гола.

Комо

Съставът на гостите от Комо е 19-ти в класирането с актив от 16 точки, записани след 3 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача има голова разлика 17-27. Навън тимът е играл 8 срещи, в които има 4 равенства и 4 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 8-17.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Комо имат на сметката си една победа, 4 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 6 гола и са получили 6 гола от противниковите футболни тимове.

Тернана - Комо - преки срещи

В предишните 4 сблъсъка между двата отбора, Тернана е записал 2 успеха, отбора на Комо е записал 1 победа, а в една среща двата тима са завършили без победител, при общо голово съотношение 8-4. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Комо, Домакините от Тернана имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините постигна равенство в последната си среща в първенството, а у дома постигна успех в последния си мач.

Съставът на гостите допусна неуспех в предишния кръг в шампионата на Италия, а на чужд терен е с 3 поредни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.