Обосновани Футболни Прогнози

Пансерайкос - Македоникос

11 Декември 2022 - 14:45
Пансерайкос
Македоникос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от поредния кръг на футболния шампионат в Супер Лига 2 на Гърция между футболните състави на Пансерайкос и Македоникос.

Време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Пансерайкос

Домакините заемат 7-мо място в класирането със събрани 7 точки, натрупани след 2 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 4 мача са вкарали 3 гола в противниковата врата и са допуснали 3 попадения в своята мрежа. На своя стадион съставът на Пансерайкос има 2 мача, в които е записал 1 равенство и 1 загуба и все още няма нито една победа у дома, реализирал е едва един гол в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Супер Лига 2 тимът на Лъвовете е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 4-3.

Македоникос

Тимът на гостите от Македоникос е на трето място в класирането с 10 точки, постигнати след 3 победи, едно равенство и една загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 5 срещи е реализирал 6 попадения и е получил 1 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си отборът е изиграл 2 двубоя досега, в които има едно равенство и една загуба и все още няма победа навън, при голова разлика 0-1.

В последните си 5 официални мача в Супер Лига 2 отборът на Македоникос има на сметката си 3 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 6-1.

Пансерайкос - Македоникос - преки двубои

.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Пансерайкос има победа в предишната си среща в шампионата на Гърция, а на собствения си терен допусна неуспех в последния си двубой.

Отборът на гостите постигна успех в последния си двубой в шампионата, а като гост записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.