Обосновани Футболни Прогнози

Седан - Шоле

9 Декември 2022 - 20:30
Седан
Шоле
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния двубой от поредния кръг на текущият футболен сезон в Лига Национал на Франция между Седан и Шоле.

Предоставям факти и статистика за предстоящата среща:

Седан

Домакините от Седан се намират на 12-та позиция в класирането с 17 точки, постигнати след 4 победи, 5 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 14 двубоя са успели да отбележат 14 попадения и са позволили да им вкарат 20 попадения в мрежата си. На домашна сцена Седан има 6 двубоя до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Седан е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Шоле

Гостуващият тим на Шоле се намира на 6-то място в класирането с 22 точки, постигнати след 5 победи, 7 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи е вкарал 18 гола и е инкасирал 14 гола в мрежата си. Като гост съставът има 6 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-10.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Шоле имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 8 попадения и са получили 5 попадения.

Седан - Шоле - преки мачове

В последните 2 играни двубоя между двата отбора, Седан има спечеленa 1 победа, отбора на Шоле няма спечелена нито една победа, а в 1 мач двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 4-2. В предишната среща у дома с Шоле, играчите на Седан са записали 1 победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините допусна поражение в предишния кръг в Франция, а на своя стадион постигна победа в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Шоле записа реми в предишния кръг в шампионата на Франция, а на чужд терен постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.