Обосновани Футболни Прогнози

Астерас Триполис - Левадиакос

15 Януари 2023 - 17:00
Астерас Триполис
Левадиакос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 18-ия кръг на сезона в Гърция в турнира Супер Лига между футболните състави на Астерас Триполис и Левадиакос.

Ето и фактите за предстоящата футболна среща:

Астерас Триполис

Астерас Триполис са на 9-то място в класирането с общ сбор от 17 точки, записани след 3 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи са вкарали 14 попадения и са получили 22 гола в мрежата си. На домашна сцена Жълтосините е изиграл 8 срещи до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-3.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига отборът на Жълтосините има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 10 получени гола.

Левадиакос

Гостуващият състав на Левадиакос се намира на 12-та позиция във временното класиране с 11 точки, от 2 победи, 5 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 17 двубоя е реализирал 10 гола във вратата на съперниците си и е получил 22 попадения в своята мрежа. Навън тимът е изиграл 8 мача до момента, в които е записал 2 равенства и 6 загуби и все още не е записал нито една победа навън, вкарал е 3 гола в мрежата на съперниците си и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига футболистите на Зелените имат записани една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4-8.

Астерас Триполис - Левадиакос - преки двубои

В последните 5 срещи между двата противника, тимът на Астерас Триполис има постигнати 2 успеха, отбора на Левадиакос има записанa една победа, а 2 мача са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 5-2. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Левадиакос, играчите на Астерас Триполис имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Астерас Триполис допусна загуба в предишния си мач в шампионата на Гърция, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Съставът на Левадиакос е с 2 поражения в първенството, а при визитите си има загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.